Cruisereiziger
Eten en drinken

Roken ook bij P&O Cruises en Cunard in de ban

Nadat Disney Cruise Line deze week had aangekondigd om het roken op de balkons te gaan verbieden, brengen P&O en Cunard ook het nieuws dat ook zij het roken op de balkons verbieden. Als reden geven ze aan dat ze reacties hebben gehad van cruisepassagiers. Ook uit klantonderzoek kwam dit naar voren. Bij P&O wordt het verbod van kracht in de lente van 2014, bij Cunard vanaf mei/juni 2014.

Bekijk het volledige overzicht van alle cruisemaatschappijen waar wel en waar niet gerookt mag worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger