Roken ook bij P&O Cruises en Cunard in de ban

Nadat Disney Cruise Line deze week had aangekondigd om het roken op de balkons te gaan verbieden, brengen P&O en Cunard ook het nieuws dat ook zij het roken op de balkons verbieden. Als reden geven ze aan dat ze reacties hebben gehad van cruisepassagiers. Ook uit klantonderzoek kwam dit naar voren. Bij P&O wordt het verbod van kracht in de lente van 2014, bij Cunard vanaf mei/juni 2014.

Bekijk het volledige overzicht van alle cruisemaatschappijen waar wel en waar niet gerookt mag worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.