Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

Sun Princess krijgt renovatie in Singapore

Sun Princess
Sun Princess - @Princess Cruises

De Sun Princess (1995) van Princess Cruises stond deze week aan het begin van haar twee-weekse renovatie. Voor ruim 30 miljoen dollar krijgt het schip een nieuw atrium met het Princess signature International Cafe, een nieuwe sushi en vis eetgelegenheid en een verbeterd Horizon Court Buffet. Ook de Lotus Spa ontvangt een upgrade. De Sun Princess ligt daarvoor in een droogdok op de Sembawang scheepswerf in Singapore. Princess Cruises gunt ons daarbij een kijkje in de keuken door dagelijks foto’s te plaatsen.

Het cruiseschip is begin dit jaar voor het eerst gestationeerd in Japan om vandaar uit cruises te maken. De Sun Princess gaat daarom een aantal Azië-geïnspireerde elementen aan boord krijgen.

Wanneer het schip eind volgende week uit het droogdok komt, vaart het schip cruises in Azië en Australië cruises. Daarna krijgt de Sun Princess in april 2014 voor de tweede keer haar thuisbasis in Japan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger