Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenSportThemacruise

Tennis themacruise op AIDAsol vanuit Hamburg

Het Duitse Aida Cruises presenteert van 2 tot 9 november 2013 een Tennis cruise op de AIDAsol.  De Duits ex-prof-tennisser Bernd Karbacher gaat mee op deze cruise als expert. De reis op de AIDAsol vertrekt uit Hamburg en gaat naar onder andere Londen en Parijs waarbij de grote GrandSlam tennisvelden Wimbledon en Roland Garros bewonderd gaan worden. Ook wordt in Londen een wedstrijd bijgewoond van het ATP WK 2013.  Tijdens de cruise worden trainingen en wedstrijdjes gespeeld in Amsterdam en op het strand van Zeebrugge.  Aan boord zijn er talloze kleine tennisvelden waar mini-wedstijdjes worden gespeeld en trainingen gehouden. Bernd Karbacher zal een lezing houden over zijn ervaringen.

Het tennis-pakket kost 890 euro per persoon, zonder trainingen maar met excursies kost 590 euro per persoon. De cruise (vanaf 749 euro) moet daarbij los geboekt worden. Als cadeau ontvangt iedere deelnemer een tennisshirt en AIDA souvenirs. Het pakket is beschikbaar voor volwassenen vanaf 25 jaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)