Disney Cruise Line versoepelt dresscode

Knabbel & Babbel
Knabbel & Babbel

Volgens USA Today versoepelt Disney Cruise Line zeer binnenkort officieel de dresscode voor hun drie restaurants. Voortaan gaan korte broeken toegestaan worden in de avond bij het diner. Op de website vaan Disney Cruise Line staan nu overigens nog de oude regels. Met een korte broek dineren in een van de drie restaurants wordt echter wel al toegestaan.

Alleen in de exclusieve restaurants voor volwassenen, Palo en Remy, is een lange broek voor volwassenen nog verplicht.  Palo is het Italiaanse restaurant dat op alle vier de Disney schepen zich bevindt, waar tegen een kleine toeslag gedineerd kan worden. Remy is alleen op de twee nieuwste schepen aanwezig, op de Disney Fantasy en Disney Dream.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.