Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Disney Cruise Line versoepelt dresscode

Volgens USA Today versoepelt Disney Cruise Line zeer binnenkort officieel de dresscode voor hun drie restaurants. Voortaan gaan korte broeken toegestaan worden in de avond bij het diner. Op de website vaan Disney Cruise Line staan nu overigens nog de oude regels. Met een korte broek dineren in een van de drie restaurants wordt echter wel al toegestaan.

Alleen in de exclusieve restaurants voor volwassenen, Palo en Remy, is een lange broek voor volwassenen nog verplicht.  Palo is het Italiaanse restaurant dat op alle vier de Disney schepen zich bevindt, waar tegen een kleine toeslag gedineerd kan worden. Remy is alleen op de twee nieuwste schepen aanwezig, op de Disney Fantasy en Disney Dream.

Boek je Disney cruise bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)