Cruisereiziger
Bestemmingen

Norwegian Jade gecharterd voor Olympische Spelen

Norwegian Jade
Norwegian Jade

De Norwegian Jade zal tijdens de Olympische Winterspelen volgend jaar in Sochi gecharterd worden door Rosmorport, de Russische havenautoriteit. Het cruiseschip van Norwegian Cruise Line gaat van 7 februari tot en met 23 februari 2014 fungeren als drijvend hotel gelegen bij de nog in aanbouw zijnde cruiseterminal. Het gaat om huisvesting voor zowel toeschouwers als een deel van de organisatie. Door de charter worden de cruises van 8 februari en 19 februari 2014 geannuleerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger