2 Noren aangesteld als kapiteins van de Norwegian Getaway

Norwegian Getaway

Norwegian Cruise Line heeft woensdag de namen van de kapiteins bekendgemaakt van het nieuwste cruiseschip uit haar vloot, de Norwegian Getaway. Rune Myre en Tommy Stensrud zullen vanaf februari volgend jaar de leiding hebben over het schip tijdens haar inaugurele jaar met cruises vanuit haar thuishaven Miami. Myre is een zeeman met ruim 28 jaar ervaring op zee. Sinds 1998 is de Noor in dienst van Norwegian Cruise Line. Sinds 2008 is hij kapitein o.a. op de Norwegian Sun en de Norwegian Pearl. Tijdens zijn vakanties zal hij worden vervangen door zijn landgenoot Stensrud. Ook hij heeft zijn sporen verdiend in de zeevaart (35 jaar ervaring). Hij werkt sinds 1993 bij NCL, vanaf 2002 als kapitein. Hij leidde o.a. de Norwegian Star en de Norwegian Pearl.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​