Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

Sun Princess gehavend uit droogdok in Singapore

Sun Princess
Sun Princess - @Princess Cruises

Dinsdag heeft Princess Cruises de allereerste cruise van de Sun Princess (1995) geannuleerd. Net uit het 30 miljoen dollar kostende droogdok renovatie zou de Sun Princess een 14 daagse cruise maken van Singapore naar Vietnam, Cambodja, Thailand, Indonesië en eindigen in Fremantle in Australië. Naar verluid heeft het schip te weinig elektrische voorzieningen aan boord om het schip goed te laten functioneren.

Passagiers krijgen ter plekke ondersteuning om terugvluchten te regelen. Ze krijgen bovendien de volledige cruisesom terug en een 100% tegoed voor de volgende cruise. Princess gaat er vanuit dat de hierop volgende cruise op tijd zal vertrekken, op 3 september 2013 uit Fremantle terug naar Singapore. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger