Sun Princess gehavend uit droogdok in Singapore

Sun Princess
Sun Princess - @Princess Cruises

Dinsdag heeft Princess Cruises de allereerste cruise van de Sun Princess (1995) geannuleerd. Net uit het 30 miljoen dollar kostende droogdok renovatie zou de Sun Princess een 14 daagse cruise maken van Singapore naar Vietnam, Cambodja, Thailand, Indonesië en eindigen in Fremantle in Australië. Naar verluid heeft het schip te weinig elektrische voorzieningen aan boord om het schip goed te laten functioneren.

Passagiers krijgen ter plekke ondersteuning om terugvluchten te regelen. Ze krijgen bovendien de volledige cruisesom terug en een 100% tegoed voor de volgende cruise. Princess gaat er vanuit dat de hierop volgende cruise op tijd zal vertrekken, op 3 september 2013 uit Fremantle terug naar Singapore. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.