Seabourn verbiedt roken op balkons

Seabourn Pride
Seabourn Pride

Het lijkt wel avondspits, ook cruisemaatschappij Seabourn verandert het rookbeleid op hun schepen. Nadat afgelopen maand Disney Cruise Line, Cunard en P&O hun rookbeleid op balkons aanscherpten, blijft Seabourn niet achter. Seabourn verbiedt het roken niet op alle balkons, maar alleen bepaalde categorieën.

In het bijzonder gaat het om de categorie B suites aan boord van de Seabourn Legend, Pride en Spirit. Deze balkons bevinden zich als het ware in het schip met een mini-balkon dat aan een Frans balkon doet denken.

In de andere categorieën balkonhutten mag nog wel gerookt worden.  

Lees alles over roken op cruiseschepen in: Rokenop cruiseschepen, waar wel en waar niet?

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.