Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Dagelijks cruiseverslag deze week op Radio 1

PTA Cruiseterminal Amsterdam
PTA Cruiseterminal Amsterdam

De NCRV zendt deze week tijdens haar radioprogramma Lunch! dagelijks reportages uit over de wereld van de cruises. ‘In de praktijk van de cruises’ wordt opgenomen bij de Passenger Terminal Amsterdam en is elke dag te beluisteren om 13:25 uur op Radio 1. De afleveringen zijn tevens na te luisteren op internet via de website van Radio 1. Deel 1 en Deel 2 zijn reeds te beluisteren.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger