Cruisereiziger
BouwReparaties & Werfbezoek

Norwegian Getaway verlaat vannacht alweer het droogdok

Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway verlaat vannacht (waarschijnlijk rond middernacht) alweer het droogdok bij Keppel Verolme in Rotterdam. Dat meldt het Havenbedrijf Rotterdam op facebook en twitter. Het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line verbleef sinds woensdagochtend bij de Rotterdamse werf voor een laatste inspectie. Oorspronkelijk zou de Norwegian Getaway vrijdag vertrekken, maar vanwege de verwachte weersomstandigheden (harde wind) is er hard gewerkt om het schip eerder gereed te hebben. Het zal koers zetten richting Bremerhaven, waar het tot haar terugkeer in Rotterdam in januari zal verblijven.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!