Cruisereiziger
Social Media

MSC Cruises lanceert interactieve Traveler Web App aan boord

MSC divina
MSC Divina

De Mediterrane cruiserederij MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat het een Traveler Web App heeft gelanceerd. De app maakt het mogelijk om aan boord te chatten met medereizigers, nieuwe vrienden te maken tijdens een cruise en ervaringen te delen met anderen. De app is verkrijgbaar in de 6 officiële talen van MSC Cruises (Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans) en is gratis te downloaden aan boord. De Traveler Web App is geïntroduceerd op de MSC Divina. De komende maanden wordt de app service uitgebreid naar het merendeel van de schepen binnen de MSC Cruises vloot. Daarnaast ontvang je met de app up-to-date informatie over onder andere het schip, de vaarroute, het weer, de aanleghavens en de aanbiedingen van de boetiekjes aan boord. Bovendien is het mogelijk om via de app, zonder in de rij te hoeven staan, excursies aan land te boeken en tafels te reserveren in een van de restaurants aan boord, bijvoorbeeld bij Eataly Steakhouse, Ristorante Italia of Galaxy.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!