Cruisereiziger
Ontspanning

Musical Mamma Mia! aan boord van Quantum of the Seas

Cruisereizigers aan boord van het toekomstige cruiseschip Quantum of the Seas kunnen gaan genieten van de Broadway-musical Mamma Mia! Deze musical is gebaseerd op de hits van de Zweedse popgroep ABBA. Royal Caribbean maakte het nieuws bekend tijdens Macy’s Thanksgiving Parade in Manhattan, waarbij ook een praalwagen van de Amerikaanse rederij meereed. Royal Caribbean introduceerde als eerste cruisemaatschappij Broadway-musicals op cruiseschepen. Het begon met Hairspray op de Oasis of the Seas gevolgd door Chicago op de Allure of the Seas en Saturday Night Fever aan boord van de Liberty of the Seas. De Quantum of the Seas zal in november 2014 debuteren en vanuit New Jersey cruises gaan maken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!