Cruisereiziger
Bestemmingen

Onverwacht bezoek van Queen Elizabeth in Rotterdam

Volgens Cruiseport Rotterdam komt morgen, zondag 15 december, Cunard cruiseschip Queen Elizabeth aan bij de Cruiseterminal van Rotterdam. Het schip ligt daar van circa 07/08:00-23:00 uur. Oorspronkelijk zou het schip in Amsterdam aanmeren. Vanwege de slechte weersvoorspelling en de doortocht van de sluizen bij IJmuiden, komt het schip naar Rotterdam.

De Queen Elizabeth is onderweg op een tiendaagse cruise van en naar Southampton. Zeebrugge, Kopenhagen, Gothenburg en Oslo zijn havens die worden aangedaan tijdens deze cruise. De Queen Elizabeth (90.900 brutoton, gebouwd 2010) brengt maximaal 2092 passagiers naar de havenstad.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Onverwacht bezoek van Queen Elizabeth in Rotterdam

  • Rotterdam zou zich als stad en bestemming veel meer en beter kunnen presenteren. Ook als er dan echt een schip met bestemming Rotterdam is, gaan de passagiers massaal naar amsterdam, kinderdijk en delft.
    Heel merkwaardig. De stad heeft best wel wat te bieden.
    Maar ik heb hetzelf aan boord van cruiseschepen gezien dat er dan maar zeer weinig voor de stad Rotterdam wordt aangeboden.
    VVV etc doe er wat aan, want het brengt wel geld in het laadje!!
    Niet alleen voor de cruisemaatschappij maar ook voor locale vervoerders , restaurants, gidsen etc.

Reacties zijn gesloten.