Nieuwe schip Ponant heet Le Lyrial

Het allernieuwste schip van de Franse cruisemaatschappij Compagnie du Ponant zal Le Lyrial gaan heten. Het nieuwe cruisejacht biedt straks plek aan 264 passagiers. Ze wordt gebouwd bij Fincantieri en wordt in het voorjaar van 2015 opgeleverd. Le Lyrial is het vierde schip op rij in dezelfde klasse naast Le Boreal (2010), L’Austral (2011) en Le Soleal (2013). Het schip zal geschikt zijn voor cruisen in het Antarctisch gebied.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)