Cruisereiziger
BestemmingenCruisemaatschappij

Norwegian Star doet in 2015 Rotterdam aan

image

Norwegian Cruise Line heeft haar cruiseprogramma voor de zomer, herfst en winter 2015 bekendgemaakt. 4 cruiseschepen uit de vloot van de Amerikaanse cruisemaatschappij zullen hun opwachting maken in Europa (Norwegian Epic, Norwegian Star, Norwegian Jade en Norwegian Spirit), 3 in Alaska (Norwegian Pearl, Norwegian Jewel en Norwegian Sun) en 2 in Bermuda (Norwegian Breakaway en Norwegian Dawn). Ook de Caribbean (Norwegian Getaway), Canada & New England (Norwegian Dawn en Norwegian Gem), Bahamas & Florida (Norwegian Gem en Norwegian Sky) en Hawai (Pride of America) worden in 2015 weer aangedaan.

De Norwegian Epic zal tussen 3 mei en 22 november 2015 8-daagse cruises maken in het Westelijk Middellandse Zee gebied. De Norwegian Jade vaart van 25 april tot 17 oktober 8-daagse cruises in het Oostelijk Middellands Zee gebied. De Norwegian Spirit doet van 25 april tot 24 oktober in 13-daagse cruises beide aan. De Norwegian Star verblijft tussen 11 mei en 15 september in Noord-Europa (Oostzee en Fjorden) voor diverse cruises. Het maakt tevens een 13-daagse cruise vanuit Kopenhagen naar de Britse Eilanden waarbij o.a. Rotterdam wordt aangedaan.

De cruises zullen in de loop van volgende week in de verkoop gaan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)