Cruisereiziger
Eten en drinkenOntspanningShows

Wijnproeverij tijdens lunch musical op Norwegian Getaway

wineloversNorwegian Cruise Line heeft op de Norwegian Getaway een unieke wijnproeverij aan boord. De cruisemaatschappij organiseert een wijnproeverij met een speciale musical genaamd Wine Lovers The Musical. De interactieve show combineert theater en comedy met een wijnproverij van zes soorten wijn en een lunch.  De wijnen zijn die geproefd worden zijn onder andere Estancia Pinot Grigio Californië, Penfolds Koonunga Hill Chardonnay (Australië) en Beringer Founders Estate Pinot Noir (Californië). De show is ook te zien op de Norwegian Pearl.

De musical heeft al vele malen in New York volle zalen getrokken. De prijs op de Norwegian Getaway bedraagt 25 dollar per persoon. De wijnproeverij vindt per cruise twee maal plaats in het Illusionarium.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger