Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenReparaties & WerfbezoekStormen

Stormschade voor AIDAblu

Een week geleden heeft de AIDAblu tijdens de wekelijkse cruise rondom de Canarische Eilanden stormschade opgelopen. Daardoor was het schip genoodzaakt langer op Madeira te blijven. Helaas moesten de volgende havens Lanzarote en Fuertaventura in de route overgeslagen worden. De normale route gaat van Gran Canaria, zeedag, Funchal op Madeira, zeedag, Lanzarote, Fuertaventura, Tenerife en eindigend op Gran Canaria. De AIDAblu heeft schade opgelopen doordat het schip aan de kade lag tijdens het slechte weer. Op La Palma, Gran Canaria, is de schade gerepareerd.

De AIDAstella lag in Lanzarote waarbij een paar touwen braken. AIDAvita, met een route van 15 dagen, moest een aantal havenstops verplaatsen vanwege het slechte weer.

Met dank aan Gert Schot.

Cruises op de AIDAblu zijn verkrijgbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)