Stormschade voor AIDAblu

Een week geleden heeft de AIDAblu tijdens de wekelijkse cruise rondom de Canarische Eilanden stormschade opgelopen. Daardoor was het schip genoodzaakt langer op Madeira te blijven. Helaas moesten de volgende havens Lanzarote en Fuertaventura in de route overgeslagen worden. De normale route gaat van Gran Canaria, zeedag, Funchal op Madeira, zeedag, Lanzarote, Fuertaventura, Tenerife en eindigend op Gran Canaria. De AIDAblu heeft schade opgelopen doordat het schip aan de kade lag tijdens het slechte weer. Op La Palma, Gran Canaria, is de schade gerepareerd.  

De AIDAstella lag in Lanzarote waarbij een paar touwen braken. AIDAvita , met een route van 15 dagen, moest een aantal havenstops verplaatsen vanwege het slechte weer.

Met dank aan Gert Schot.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​