Video: Eerste glimp van inrichting Britannia van P&O Cruises

P&O Cruises heeft woensdag een korte video gepubliceerd waarin een blik achter de schermen van het design-team van haar nieuwe cruiseschip Britannia wordt gegeven. Het geeft een eerste glimp van hoe o.a de hutten, Atrium, Spa en restaurants eruit komen te zien. De Britannia wordt het grootste schip (141.000 brutoton) in de vloot van de Engelse rederij. Het biedt plek aan 3.611 passagiers en wordt opgeleverd in maart 2015.

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:

Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!