Video: Eerste glimp van inrichting Britannia van P&O Cruises

P&O Cruises heeft woensdag een korte video gepubliceerd waarin een blik achter de schermen van het design-team van haar nieuwe cruiseschip Britannia wordt gegeven. Het geeft een eerste glimp van hoe o.a de hutten, Atrium, Spa en restaurants eruit komen te zien. De Britannia wordt het grootste schip (141.000 brutoton) in de vloot van de Engelse rederij. Het biedt plek aan 3.611 passagiers en wordt opgeleverd in maart 2015.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​