Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises biedt ‘Grand Voyage’ van MSC Orchestra

msc orchestraMSC Cruises kondigt een spectaculaire, nieuwe ‘Grand Voyage’ aan: de overtocht van de woestijnen van de Verenigde Arabische Emiraten naar de betoverende kusten van Australië. De reis met de MSC Orchestra begint op 21 februari 2015 en zet koers vanuit Dubai naar Azië, om vervolgens na 33 nachten aan te komen in Perth, Australië. Gedurende de reis worden 13 havens in 8 landen op 3 continenten aangedaan. 

Tijdens het eerste deel van de reis zal de MSC Orchestra via het magische India doorvaren naar Colombo, de toegangspoort van Sri Lanka. Vanuit Sri Lanka reist zij verder naar het Thaise schiereiland Phuket, gevolgd door stops in Maleisië en Bali. Deze laatste plek biedt reizigers de kans om de mysterieuze parel van de Indonesische archipel te ontdekken. Vanuit Bali vervolgt het schip haar reis naar Cairns, een stad in het tropische noorden van Australië. De tweede haven Down Under is de stad Brisbane en na een nacht in Sydney, vertrekt de MSC Orchestra langs de kust van New South Wales richting Melbourne, de hoofdstad van Victoria. Hierna gaat de reis verder richting Adelaide, de stad die onlangs is uitgeroepen tot een van ‘s werelds top 10 steden om te bezoeken.

De ‘Grand Voyage’ eindigt de ‘once in a lifetime’ reis op 26 maart 2015 in Perth, bekend als de stad van het licht vanwege het goede weer en de schone, gezonde omgeving. In totaal worden er maar liefst 70 land excursies aangeboden tijdens de cruise en genieten de reizigers van 18 relaxte dagen op zee.

Grand Voyage voordeel

 

Speciaal voor deze ‘Grand Voyage’ heeft MSC Cruises drie all-inclusive pakketten samengesteld om Mumbai, Singapore, Sydney, Melbourne en Adelaide in een hele of halve dag te ontdekken. Deze excursies zijn bij de reis inbegrepen. Naast een uitgebreide maaltijd, een drankarrangement met wijn, bier en frisdrank biedt MSC Cruises haar reizigers 30% korting op de wasservice aan boord. Wie voor het luxe Aurea pakket kiest, wordt getrakteerd op een welkomstcocktail, een persoonlijk consult van de spa arts, drie yogasessies en drie verschillende fitness- en spinninglessen. Als aanvulling ontvangen deze reizigers geselecteerde gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages van de MSC Aurea Spa favorieten. Ook het entertainment aan boord wordt niet vergeten door de organisatie van onder andere diverse kookdemonstraties, dansworkshops en entertainmentavonden.

Een hele maand cruisen is al mogelijk vanaf €4299,-, inclusief vluchten. Meer informatie over de ‘Grand Voyage’ en het nieuwe excursie programma is te vinden in de nieuwe winter brochure 2014- 2015, binnenkort bestelbaar op www.msccruises.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger