AIDAsol brengt zondag onverwacht bezoek aan Rotterdam

Aidasol
AIDAsol

Net als vorige week zal er morgen (zondag) een cruiseschip een onverwacht bezoek brengen aan Rotterdam. Dat meldt Cruise Port Rotterdam op Facebook. Het betreft de AIDAsol van AIDA Cruises. Het schip van de Duitse rederij wordt om 18:00 uur bij de cruiseterminal verwacht. Het zal daar een nacht verblijven om maandag om 12:00 uur weer te vertrekken. De AIDAsol start zaterdag vanuit Hamburg voor een 14-daagse cruise naar de Middellandse Zee. Maandag zou de volgende stop in Dover zijn. Vanwege de slechte weersomstandigheden wordt nu uitgeweken naar Rotterdam. Op dinsdag 24 december wordt de AIDAsol in Le Havre verwacht.

Op weg naar Rotterdam zal de AIDAsol de MS Rotterdam tegenkomen. Het cruiseschip van de Holland America Line zal van 08:00-17:00 uur aan de kade liggen in Rotterdam om daarna richting de Canarische Eilanden te vertrekken. Het belooft een mooi schouwspel te worden op de Nieuwe Waterweg als beide cruiseschepen elkaar passeren.

Vorige week zondag verkoos de Queen Elizabeth van Cunard vanwege de slechte weersvoorspelling om naar Rotterdam te gaan in plaats van Amsterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “AIDAsol brengt zondag onverwacht bezoek aan Rotterdam

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.