Cruisereiziger
OntspanningTelecommunicatie

Silversea Cruises biedt digitale magazines aan

Silver Shadow
Silver Shadow

Ultra luxe cruisemaatschappij Silversea Cruises biedt op haar schepen voortaan digitale kranten en lifestyle magazines aan. Via elke laptop, smarttelefoon, tablet of zelfs een e-reader, kunnen de kranten en magazines worden benaderd met het wifi netwerk op de schepen Silver Cloud, Silver Shadow en Silver Galapagos. Cruisereizigers hebben de beschikking tot meer dan 100 dagelijkse kranten en magazines uit 100 landen en in 56 talen. ‘s Nachts worden de nieuwe edities binnengehaald zodat de gasten elke ochtend kunnen genieten van een verse digitale krant.

Aan het einde van het jaar is de gratis service ook beschikbaar op de Silver Wind en de Silver Whisper.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)