Silversea Cruises biedt digitale magazines aan

Silver Shadow
Silver Shadow

Ultra luxe cruisemaatschappij Silversea Cruises biedt op haar schepen voortaan digitale kranten en lifestyle magazines aan. Via elke laptop, smarttelefoon, tablet of zelfs een e-reader, kunnen de kranten en magazines worden benaderd met het wifi netwerk op de schepen Silver Cloud, Silver Shadow en Silver Galapagos. Cruisereizigers hebben de beschikking tot meer dan 100 dagelijkse kranten en magazines uit 100 landen en in 56 talen. ’s Nachts worden de nieuwe edities binnengehaald zodat de gasten elke ochtend kunnen genieten van een verse digitale krant.

Aan het einde van het jaar is de gratis service ook beschikbaar op de Silver Wind en de Silver Whisper.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.