Opnieuw vertrekt een riviercruise vanuit Lemmer

Na het succes van de eerste riviercruise van Select Voyages die is vertrokken vanuit de haven van Lemmer, legt ook in 2014 een cruiseschip aan in Lemmer voor een 7-daagse riviercruise. Nu staat het charmante België op het programma. Het schip zet vanuit Lemmer koers naar Rotterdam, gevolgd door de bourgondische en authentieke steden Brussel, Antwerpen en Gent. 

Met de afvaart van deze cruise naar België op 31 maart wordt het seizoen voor de riviercruises ingeluid. Het cruiseschip zal aanleggen in Rotterdam, Brussel, Antwerpen en Gent en vervolgens weer terugvaren naar Rotterdam. Optionele excursies om meer van de steden te beleven, zijn bovendien bij te boeken. Op de laatste vaardag legt het schip aan in Rotterdam, waar reizigers de terugreis naar Lemmer met de bus zullen maken.   

De zevendaagse riviercruise wordt gevaren met het cruiseschip MS Switzerland II. Dit luxe riviercruiseschip beschikt over 55 cabines en luxe faciliteiten als bar en salon, een restaurant, een bibliotheek, een boetiek met souvenirs en zonnedek.

 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)