Cruisereiziger
Eten en drinken

Prijzen specialiteitenrestaurants Holland America Line omhoog

Volgens de Amerikaanse website CruiseCritic gaat Holland America Line haar prijzen van enkele specialiteitenrestaurants binnenkort verhogen. Dineren in de Pinnacle Grill gaat 29 dollar kosten in plaats van 25 dollar. De prijs van Tamarind gaat van 15 dollar naar 20 dollar. Ook voor Le Cirque moet meer worden betaald, van 39 dollar naar 49 dollar. De prijzen van Master Chef’s Dinner (89 dollar) en het Italiaanse Canaletto (10 dollar) zouden niet gewijzigd worden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger