Prijzen specialiteitenrestaurants Holland America Line omhoog

Le Cirque

Volgens de Amerikaanse website CruiseCritic gaat Holland America Line haar prijzen van enkele specialiteitenrestaurants binnenkort verhogen. Dineren in de Pinnacle Grill gaat 29 dollar kosten in plaats van 25 dollar. De prijs van Tamarind gaat van 15 dollar naar 20 dollar. Ook voor Le Cirque moet meer worden betaald, van 39 dollar naar 49 dollar. De prijzen van Master Chef’s Dinner (89 dollar) en het Italiaanse Canaletto (10 dollar) zouden niet gewijzigd worden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​