Met Spido de Norwegian Getaway uitzwaaien

Spido

Net als bij de Norwegian Breakaway afgelopen april zal een rondvaartboot van de Rotterdamse Spido in januari het cruiseschip de Norwegian Getaway uitzwaaien. Op zaterdag 11 januari 2014 biedt Spido de mogelijkheid om met een rondvaartboot de Norwegian Getaway uit te geleiden. De circa 2,5 uur durende vaartocht zal worden aangepast aan het vertrek van het cruiseschip. Er zullen rondom dit vertrek allerlei festiviteiten op en rond het water plaatsvinden waaronder groots vuurwerk.
Onder het genot van een luxe bittergarnituur is dit spektakel op 11 januari a.s. bij te wonen voor een prijs van 18,25 euro.

De voorlopige tijden zijn:

Inschepen circa 21.15 uur
Vertrek circa 21.45 uur
Terugkomst circa 24.00 uur

 

 

Reserveren voor deze tocht is noodzakelijk op (tel) 010-275 99 91. Voor meer informatie over de schepen van Spido ga je naar de site van Spido.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.