Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzenOverig cruisenieuwsPrijsvraag

Winnaars toegangskaarten Vakantiebeurs 2014

Van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari 2014 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht wederom de Vakantiebeurs plaats. Cruisevakanties maken onderdeel uit van het ‘Vaar’-plein, samen met zeilvakanties. Bezoekers kunnen gratis presentaties en lezingen bijwonen, aan workshops deelnemen en gesprekken voeren met reisleiders en ervaren medereizigers.

Cruisereiziger.nl verlootte voor dit evenement 10 kaarten!

Winnaars
Cruisereiziger.nl geeft 5×2 kaarten weg waarmee de Vakantiebeurs 2014 gratis bezocht kan worden. De interesse in de gratis entreekaarten bleek weer groot! Cruisereiziger.nl wil iedereen bedanken voor hun deelname. De volgende winnaars zijn uit de bus gekomen:

  • Mevr. R. Verboom uit Breda
  • Mevr. Y. Lubbersen uit Sassenheim
  • Dhr. J. van Dijk uit Den Haag
  • Dhr. A. de Koning uit IJmuiden
  • Dhr. en Mevr. Kramer uit Zoetermeer

De prijswinnaars krijgen de vouchers voor de toegangskaarten toegestuurd.

Vakantiebeurs Openingstijden

Een kaartje voor de Vakantiebeurs kost via Cruisereiziger slechts 12,00 euro in plaats van de normale verkoopprijs van 15,50 euro. Gezinnen kunnen extra profiteren van voordeeltarieven. De Vakantiebeurs is dagelijks open van 10:00-18:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)