Winnaars toegangskaarten Vakantiebeurs 2014

Van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari 2014 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht wederom de Vakantiebeurs plaats. Cruisevakanties maken onderdeel uit van het ‘Vaar’-plein, samen met zeilvakanties. Bezoekers kunnen gratis presentaties en lezingen bijwonen, aan workshops deelnemen en gesprekken voeren met reisleiders en ervaren medereizigers.

Cruisereiziger.nl verlootte voor dit evenement 10 kaarten!

Winnaars
Cruisereiziger.nl geeft 5×2 kaarten weg waarmee de Vakantiebeurs 2014 gratis bezocht kan worden. De interesse in de gratis entreekaarten bleek weer groot! Cruisereiziger.nl wil iedereen bedanken voor hun deelname. De volgende winnaars zijn uit de bus gekomen:

  • Mevr. R. Verboom uit Breda
  • Mevr. Y. Lubbersen uit Sassenheim
  • Dhr. J. van Dijk uit Den Haag
  • Dhr. A. de Koning uit IJmuiden
  • Dhr. en Mevr. Kramer uit Zoetermeer

De prijswinnaars krijgen de vouchers voor de toegangskaarten toegestuurd.

Vakantiebeurs Openingstijden

Een kaartje voor de Vakantiebeurs kost via Cruisereiziger slechts 12,00 euro in plaats van de normale verkoopprijs van 15,50 euro. Gezinnen kunnen extra profiteren van voordeeltarieven. De Vakantiebeurs is dagelijks open van 10:00-18:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.