Cruisereiziger
BestemmingenUncategorized

Minicruise P&O Ferries naar Rotterdamse Erasmusbrug

P&O Ferries biedt ook dit jaar de traditionele minicruise aan op een P&O ferry naar de Erasmusbrug om daar te genieten van het vuurwerk. P&O heeft twee arrangementen in de aanbieding. Het eerste arrangement voor 109 euro is zonder maaltijden in een 2-persoons hut. Het tweede arrangement biedt voor 159 euro een dinerbuffet en een Nieuwjaarsontbijt, in een 2 persoonshut. 

Na inscheping bij de P&O Ferries terminal in Europoort (vanaf 16:00 tot uiterlijk 19.30) begint de feestelijke avond richting 2014. Afhankelijk van uw geboekte arrangement kunt u eerstdineren alvorens te genieten van het live entertainment in de ‘Sunset Show Lounge’ en de ‘Sky Lounge’. Bij goed weer wordt naar Rotterdam gevaren om van het spectaculaire vuurwerk op de Erasmusbrug te genieten. De kapitein bepaalt aan de hand van de actuele weersverwachting of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren gaat worden. Tegen twaalven is het tijd voor een gezamenlijke countdown voordat het Oud & Nieuw feest verder gaat tot een uur of drie ’s nachts. U brengt de nacht door in een cabin voorzien van een eigen douche en toilet.

Meer informatie op de site van P&O Ferries 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)