Cruisepassagiers MS Rotterdam vieren kerstdagen in Le Havre door storm

MS Rotterdam

Cruisepassagiers van de MS Rotterdam hebben de kerstdagen onverwachts doorgebracht in Le Havre. Vanwege slechte weersomstandigheden moest het cruiseschip van de Holland America Line een niet gepland bezoek brengen aan de Franse havenstad. Het vertrok zondag aan het einde van de middag uit Rotterdam om rechtstreeks door te varen naar Casablanca in Marokko. Daar zou het cruiseschip volgens schema op Tweede Kerstdag moeten aankomen. De verwachte storm in Het Kanaal gooide roet in het eten. Maandagmiddag arriveerde de MS Rotterdam aan de pier Pierre Callet in Le Havre om aldaar te schuilen. 48 uur later vertrok het alsnog richting Afrika met als uiteindelijke doel de Canarische Eilanden.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.