Cruisespecial bij ANWB Reizen magazine

In het januari/februari nummer van het ANWB magazine Reizen is deze maand weer extra aandacht voor Cruisen. In de special lees je over een Dubai cruise met de MSC Lirica, van Venetie naar Istanbul met de Nieuw Amsterdam, een mini-cruise met de Norwegian Breakaway en een dag op Hurtigrutens Nordnorge in Noorwegen. De riviercruise dit jaar is een Rijncruise. Verder krijg je tips over de mooiste havens in Europa en allerlei nieuwtjes.  Het magazine Reizen inclusief de Cruise special is verkrijgbaar voor €6,50 bij vrijwel elke boekhandel.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.