Laatste cruiseschip aankomst voor Nederland

OceanaCruiseschip Oceana van P&O Cruises heeft de eer om het laatste cruiseschip van 2013 te zijn dat Nederland aandoet. Het schip maakt een vijfdaagse cruise van en naar Southampton met als bestemmingen Zeebrugge en Amsterdam. Ze komt aan in Amsterdam om 08:00 uur in de ochtend en blijft tot 07:00 uur in de ochtend op Nieuwjaarsdag. De cruisepassagiers kunnen genieten van alle nieuwjaarsfestiviteiten in de stad.

Oceana (ca 77.500 brutoton) brengt 1950 passagiers naar Amsterdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​