Cruisereiziger
Uncategorized

Laatste cruiseschip aankomst voor Nederland

OceanaCruiseschip Oceana van P&O Cruises heeft de eer om het laatste cruiseschip van 2013 te zijn dat Nederland aandoet. Het schip maakt een vijfdaagse cruise van en naar Southampton met als bestemmingen Zeebrugge en Amsterdam. Ze komt aan in Amsterdam om 08:00 uur in de ochtend en blijft tot 07:00 uur in de ochtend op Nieuwjaarsdag. De cruisepassagiers kunnen genieten van alle nieuwjaarsfestiviteiten in de stad.

Oceana (ca 77.500 brutoton) brengt 1950 passagiers naar Amsterdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger