Laatste cruiseschip aankomst voor Nederland

OceanaCruiseschip Oceana van P&O Cruises heeft de eer om het laatste cruiseschip van 2013 te zijn dat Nederland aandoet. Het schip maakt een vijfdaagse cruise van en naar Southampton met als bestemmingen Zeebrugge en Amsterdam. Ze komt aan in Amsterdam om 08:00 uur in de ochtend en blijft tot 07:00 uur in de ochtend op Nieuwjaarsdag. De cruisepassagiers kunnen genieten van alle nieuwjaarsfestiviteiten in de stad.

Oceana (ca 77.500 brutoton) brengt 1950 passagiers naar Amsterdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.