Eindejaarsvuurwerk met 12 schepen op Madeira

Net als eerdere jaren begeleiden talloze cruiseschepen het eindejaarsvuurwerk van het eiland Madeira. In de baai van Funchal liggen sinds 29 december al “The World” en Braemar. Vandaag zijn daarbij gekomen de AIDAblu, Marco Polo, MSC Fantasia, Saga Sapphire, Saga Ruby, Balmoral, Aurora en Funchal (vaart voor Portuscale Cruises). Onderweg naar Funchal zijn de AIDAstella en Mein Schiff 1. Het vuurwerk heeft dit jaar als thema “Cruises” waarbij de 100-jarige viering van de haven van Funchal wordt gevierd. In totaal zullen ongeveer 30.000 passagiers en personeelsleden op de cruiseschepen gaan toekijken naar het bekende vuurwerk van Funchal dat een plekje heeft in het Guinness World Record boek.

Een impressie van vorig jaar:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)