Cruisereiziger
BestemmingenStormen

Queen Mary 2 vertraagd door sneeuwstorm in New York

De (sneeuw)storm Hercules aan de Oostkust van de Verenigde Staten zorgt ook voor problemen bij Cunard. Het schip zou vandaag om 17:00 uur in de middag plaatselijke tijd vertrekken voor een zevendaagse reis van New York naar Southampton. De verwachting is de Queen Mary 2 pas om middernacht vanuit New York zal vertrekken. Gasten krijgen het advies om op de oorspronkelijke inchecktijden naar de cruiseterminal toe te komen. De wegen zijn weer begaanbaar volgens Cunard.

Cunard hoopt door het latere vertrek  de gasten tegemoet te komen die vertraging hebben opgelopen door de vele sneeuw die gevallen is.

De Queen Mary 2 kwam gisteravond later binnen om het ergste van de sneeuwstorm te vermijden. Desondanks kreeg ze een wit pak sneeuw op de dekken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger