Queen Mary 2 vertraagd door sneeuwstorm in New York

De (sneeuw)storm Hercules aan de Oostkust van de Verenigde Staten zorgt ook voor problemen bij Cunard. Het schip zou vandaag om 17:00 uur in de middag plaatselijke tijd vertrekken voor een zevendaagse reis van New York naar Southampton. De verwachting is de Queen Mary 2 pas om middernacht vanuit New York zal vertrekken. Gasten krijgen het advies om op de oorspronkelijke inchecktijden naar de cruiseterminal toe te komen. De wegen zijn weer begaanbaar volgens Cunard.

Cunard hoopt door het latere vertrek  de gasten tegemoet te komen die vertraging hebben opgelopen door de vele sneeuw die gevallen is.

De Queen Mary 2 kwam gisteravond later binnen om het ergste van de sneeuwstorm te vermijden. Desondanks kreeg ze een wit pak sneeuw op de dekken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.