Open Dag Select Voyages op 25 januari in Rotterdam

Serenade 1
Serenade 1

Op zaterdag 25 januari 2014 organiseren riviercruisemaatschappij Select Voyages en De Jong Intra Vakanties een Open Dag in Rotterdam. Aan de Boompjeskade (metrohalte/ tramhalte Leuvehaven + ca. 5 min. lopen) in de havenstad kan de ms Serenade 1 bezichtigd worden. Het riviercruiseschip is van 11:00-16:00 uur gratis te bezoeken. U wordt onthaald met een kopje koffie en thee en wat lekkers. Inschrijving voor de Open Dag is niet nodig.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.