Open Dag Select Voyages op 25 januari in Rotterdam

Serenade 1
Serenade 1

Op zaterdag 25 januari 2014 organiseren riviercruisemaatschappij Select Voyages en De Jong Intra Vakanties een Open Dag in Rotterdam.

Aan de Boompjeskade (metrohalte/ tramhalte Leuvehaven + ca. 5 min. lopen) in de havenstad kan de ms Serenade 1 bezichtigd worden. Het riviercruiseschip is van 11:00-16:00 uur gratis te bezoeken. U wordt onthaald met een kopje koffie en thee en wat lekkers. Inschrijving voor de Open Dag is niet nodig. 

Helaas is deze open dag al voorbij. Nieuwsgierig naar cruisen met De Jong Intra? Ga naar:

De Jong Intra

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.