Cruisereiziger
Cruiseschepen

Wijzigingen bij Royal Caribbean per 1 januari 2014

Zwembad op Voyager of the Seas

Vanaf 1 januari 2014 zal Royal Caribbean niet meer 25 dollar in rekening brengen voor niet teruggebrachte handdoeken. Tot en met vorig jaar kon je bij het zwembad op alle cruiseschepen van de Amerikaanse cruisemaatschappij handdoeken lenen met je boordpas. Indien je deze voor het einde van de cruise niet inleverde ontving je automatisch een boete. De wijziging zou zijn doorgevoerd op basis van feedback van cruisepassagiers, ‘om hen nog meer gemak te bieden en te laten genieten van hun vakantie met Royal Caribbean’.

Royal Caribbean heeft in het nieuwe jaar ook besloten om niet meer te gaan werken met papieren evaluatieformulieren. Het is overgestapt op een digitaal format. Passagiers krijgen 24 uur na de cruise een e-mail met het verzoek om online een vragenlijst in te vullen. Je hebt 7 dagen de tijd om dit te doen. Het invullen zou ongeveer 7 minuten in beslag nemen. Royal Caribbean hoopt hierdoor efficiënter te werk te kunnen gaan en tevens kosten te besparen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger