Kom naar het Cruise event in Rotterdam!

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 vindt de tweede editie van het Cruise event plaats, dit keer in de Cruise Terminal Rotterdam. Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig tijdens het event om je te informeren over alle mogelijkheden. Stel vragen aan de experts, stel je droomcruise samen, en boek eventueel direct je Cruisereis. Tijdens de verschillende seminars wordt je uitgelegd hoe een cruise in zijn werk gaat, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen. Het Cruise event is een platform waar de online aanbieder zelf het reisbureau wordt voor drie dagen, twee keer per jaar.

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar ook op kleinere schepen en zeiljachten. Of je nu een zee cruisereis wil maken, een complete zeilvakantie, een riviercruise, een wereldcruise, je vindt alle informatie op het event.

De voorregistratie voor het event is inmiddels van start gegaan. Wanneer je je voorregistreert krijg je 25% korting. Je betaalt dan €7,50 aan de kassa op het event in plaats van €10,00. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Voorregistratie is HIER mogelijk.

Cruisereiziger is mediapartner van het Cruise event van ANNONU events. Via Cruisereiziger.nl zullen we je de komende periode op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom dit event. Voor meer informatie kan je tevens terecht op www.cruise-event.nl.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!