Cruisereiziger
ExpeditiecruisenReisverslag

Live reportage: met Ocean Albatros op korte expeditie cruise

Miriam vaart kort mee van vrijdag 26 april – zondag 28 april met de Ocean Albatros vanuit Portsmouth (Engeland). Het allernieuwste schip van rederij Albatros Expeditions, heeft 94 hutten variërend van single hutten tot mooie ruime balkonhutten en suites. Het schip start in Portsmouth en gaat vervolgens naar zee om daar aan haar expeditiereizigers te laten zien wat het inhoudt om op een luxe expeditie schip te cruisen. Hopelijk hoort daar ook een tochtje in een zodiac bij rondom één van de Kanaaleilanden.

Ben jij benieuwd hoe het is aan boord? Een exclusief verslag vind je op onze Expeditiecruisereiziger website.

Lees hier alles >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger