Cruisereiziger
Privé-eiland

Celebrity Cruises bezoekt ‘Perfect Day at CocoCay’ voor het eerst

Gasten van Celebrity Cruises bezochten het privé eiland Perfect Day at CocoCay voor de eerste keer, reizend aan boord van Celebrity Reflection op maandag 22 april en Celebrity Beyond op dinsdag 23 april. Deze privébestemming geïntroduceerd door zustermerk Royal Caribbean International maakt deel uit van het nieuwe korte Caribische reisaanbod van Celebrity Cruises.

“Feedback van gasten inspireerden de nieuwe kortere Caribische routes, ontworpen om het hele jaar door mogelijkheden te bieden om te ontspannen”, aldus Laura Hodges Bethge, president van Celebrity Cruises. “De introductie van Perfect Day at CocoCay presenteert nieuwe ervaringen voor Celebrity-gasten die op zoek zijn naar een snelle strandvakantie dicht bij huis.”

Perfect Day at CocoCay biedt gasten van Celebrity Cruises de mogelijkheid om te genieten van een unieke strandervaring. Voor alleen volwassenen is er Hideaway Beach, met een DJ, vier bars en op het eiland geïnspireerde eetgelegenheden.

Bij Coco Beach Club kunnen gasten een duik nemen in het overloopzwembad aan het strand, genieten van een eersteklas eetervaring of genieten van eindeloze blauwe uitzichten met de eerste Overwater Cabanas op de Bahama’s. Deze zijn voorzien van hangmatten boven het water, een eigen glijbaan in het kristalhelder water en tal van inclusieve voorzieningen. Dagpassen voor Coco Beach Club zijn inclusief toegang tot een exclusief privéstrand, het clubhuis, het overloopzwembad, strandstoelen en handdoeken, en gratis dineren in het restaurant Coco Beach Club.

Celebrity Reflection en Celebrity Beyond bezoeken Perfect Day op CocoCay tijdens vijf nachten/zes dagen durende afvaarten naar de Westelijke Caraïben, vertrekkend vanuit Fort Lauderdale, Florida. De West-Caribische routes omvatten ook stops in de zonovergoten bestemmingen Bimini, Cozumel, Grand Cayman en Key West in Florida.

Bekijk alle Celebrity Cruises bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Meer weten over dit en andere privé eilanden? Lees hier meer!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *