Cruisereiziger
Doop

Actrice Hannah Waddingham heeft Sun Princess gedoopt

Tijdens een spectaculaire doopplechtigheid in de haven van Barcelona verwelkomde de actrice Hannah Waddingham officieel het nieuwste en meest innovatieve schip van Princess Cruises – Sun Princess – als doopmoeder.

De maritieme traditie vond plaats aan boord van Sun Princess in de gloednieuwe Princess Arena. Waddingham, samen met de kapitein van het schip, Craig Street, sprak vreugdevol uit: “Ik noem dit schip Sun Princess. Moge God haar zegenen en allen die op haar varen.” Daarna liet ze de fles champagne tegen het schip knallen en wenste alle passagiers en bemanningsleden die naar bestemmingen over de hele wereld voeren veel geluk toe.

“Hannah wordt wereldwijd bewonderd en aanbeden om haar enorme talent en vastberadenheid. Deze kwaliteiten in combinatie met de diepe verbondenheid en liefde van haar familie voor de zee maken haar de perfecte doopmoeder voor onze sensationele nieuwe Sun Princess,” aldus John Padgett, Princess Cruises president. “We zijn vereerd dat ze zich bij ons heeft gevoegd voor dit hoogtepunt en dat ze voor altijd een dierbaar deel van de nalatenschap van het schip zal blijven.”

Waddingham, bekend om haar rol als Rebecca Welton in “Ted Lasso”, zei dat de benoeming tot doopmoeder een “knijp-mij-moment” is, omdat ze zich bij een gewaardeerde groep vrouwen voegt, waaronder leden van de koninklijke familie, die ook als doopmoeder van Princess-schepen hebben gediend.  Waddingham groeide op met varen en heeft dierbare herinneringen aan weekenden in Duinkerken. Bovendien diende haar grootvader in de Royal Navy tijdens de Tweede Wereldoorlog.

“Net zoals het theater altijd door mijn bloed heeft gestroomd, is er ook een sterke, historische familieband met de Royal Navy en alles wat nautisch is,” zei Waddingham. “Ik heb natuurlijk door de jaren heen de iconische doopmoeders gezien die gevraagd zijn om deze prachtige schepen te vertegenwoordigen en ik heb vol ontzag toegekeken. Het is daarom zo’n groot voorrecht om gevraagd te zijn om op te treden als doopmoeder van de Sun Princess, de eerste van haar klasse. Ik kan het niet helemaal geloven.”

Acteur en goochelaar Michael Carbonaro fungeerde als ceremoniemeester voor het evenement, en werd vergezeld door een groot aantal beroemdheden en tv-persoonlijkheden, waaronder Tyra Banks, Romero Britto, Randy Fenoli, Jeff Corwin, Rob Floyd, samen met de chef-koks Dario Cecchini, Makoto Okuwa, en de originele “Love Boat” castleden Jill Whelan (Vicki Stubing), Ted Lange (Isaac) en Bernie Kopell (Doc).

Daarnaast was Natasha Bedingfield aanwezig om toepasselijk haar grote hit “Pocket Full of Sunshine” ten gehore te brengen, samen met andere bekroonde hits waaronder “Unwritten”.

Lees snel nog meer over de Sun Princess:

Interesse in cruisen met Princess Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *