Cruisereiziger
Restaurant

Princess Cruises past dineropties aan na succes Sun Princess

Princess Cruises heeft aangekondigd dat het de belangrijkste dineropties op haar vloot gaat aanpassen. De Amerikaanse cruisemaatschappij wil haar passagiers meer flexibiliteit en keuze geven met betrekking tot hun dinerervaring door drie opties voor bediening aan tafel te bieden: Traditioneel, Reserveerbaar of Inloop op elk moment. Als je daar de traditionele roomservice erbij optelt dan kan je eten waar en wanneer je maar wilt.

Princess zal aan boord van elk schip in de vloot aparte restaurants aanwijzen voor de drie tafel service opties – een gewijd aan traditioneel dineren, met vroege en late zitplaatsen elke avond; een met reserveerbare dinertijden; en een derde met open zitplaatsen voor ‘walk-ins’ op elk gewenst moment.

Succes Sun Princess

Het beschikbaar maken van alle dinerformules voor de hele vloot volgt op het succes van deze nieuwe aanpak die al werd geïmplementeerd aan boord van de nieuwe Sun Princess. Met de introductie van het nieuwe Love Boat-schip kwam het debuut van een drie verdiepingen tellende eetzaal met één verdieping gewijd aan traditioneel dineren, een andere verdieping voor passagiers met flexibele reserveringen en een derde verdieping voor cruisereizigers die op elk moment kunnen binnenlopen.

“Onze gasten zijn erg blij met de flexibiliteit van dineren aan boord van Sun Princess en we zijn verheugd om het concept uit te breiden naar alle andere schepen in onze vloot,” zegt Sami Kohen, Princess Cruises Vice President Food & Beverage. “Of gasten nu de voorkeur geven aan een vroege zitplaats elke avond, of elke avond iets anders willen, of zelfs van gedachten veranderen, deze flexibele dineropties zorgen ervoor dat er moeiteloos wordt ingespeeld op hun eetvoorkeuren.”

Start op 14 september

De nieuwe aanpak zal van start gaan op Princess reizen met vertrek op 14 september. Om deze veranderingen en de overgang naar het nieuwe systeem te ondersteunen, worden reserveringen voor het hoofddiner die al zijn gemaakt voor reizen die op 14 september en daarna vertrekken voor alle schepen behalve Sun Princess geannuleerd. Reserveringen voor het hoofddiner voor passagiers die tot 13 september varen worden niet beïnvloed.

Vanaf 17 juni kunnen geboekte passagiers de app voorafgaand aan hun reis gebruiken om te kiezen voor traditionele zitplaatsen in een speciale eetzaal met dezelfde ober, dezelfde tafel en dezelfde tijd elke avond, of flexibel dineren, waardoor ze kunnen genieten van het diner op elk beschikbaar tijdstip en tafelgrootte van hun keuze in de gereserveerde of open eetzalen. Deze wijziging heeft geen invloed op passagiers die geboekt hebben in een specialty dining restaurant, suites of Reserve Collection accommodaties.

Reserveerbaar en ‘Walk-in Anytime Dining’ zullen worden gecombineerd in 1 hoofdrestaurant aan boord van Coral Princess en Island Princess.

Lees snel nog meer over de Sun Princess:

Interesse in cruisen met Princess Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger