Cruisereiziger
Prijsvraag

Win een t-shirt van de Sun Princess!

Marco reisde recent op uitnodiging enkele dagen mee met de Sun Princess. Het nieuwe vlaggenschip van Princess Cruises maakte eind februari haar debuut. Het is het grootste LNG cruiseschip in de vloot van de Amerikaanse cruisemaatschappij (175.500 brutoton). Het biedt plek aan 4.500 passagiers.

Om de lancering van de Sun Princess te vieren geeft Cruisereiziger een t-shirt (keuze uit maat S of M) van dit schip weg aan een van haar lezers. Dit t-shirt is alleen te koop op het schip zelf en is dus uniek.

Wat moet je doen?

Het t-shirt wordt verloot onder alle mensen die lid zijn van de nieuwsbrief en die een mail sturen naar prijsvraag@cruisereiziger.nl. Doe dus snel onderstaande:

Stap 1. Zorg dat je lid wordt (of al bent) van de nieuwsbrief van Cruisereiziger. Lid worden kan via de volgende link -> Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief! – Cruisereiziger

Stap 2. Stuur een e-mail met je adresgegevens naar prijsvraag@cruisereiziger.nl.

Doe beide stappen vóór zaterdag 25 mei 2024. Succes!

Lees snel nog meer over de Sun Princess:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger