Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

MS Rotterdam een dag eerder in Rotterdam

MS Rotterdam

Het MS Rotterdam komt dinsdag 7 januari aan in plaats van woensdag 8 januari, dat meldde Cruise Port Rotterdam. Het schip heeft na de stop in Cadiz de volgende haven, Lissabon overgeslagen om slecht weer te vermijden.  Vanwege het slechte weer dat verwacht werd op de terugweg, verliet een aantal mensen in Cadiz het schip,volgens de Telegraaf.

De reis van het schip begon voor de kerstdagen op zondag 22 december uit Rotterdam op weg naar de Canarische Eilanden. Het MS Rotterdam schuilde op de heenweg onverwacht met de kerstdagen in Le Havre. Een storm in Het Kanaal gooide roet in het eten.

Het MS Rotterdam wordt om 08:00 verwacht om de loods op te pikken buiten Hoek van Holland. Tussen 10:00-11:00 uur is het schip dan op haar plek bij de Cruiseterminal van Rotterdam. Ze blijft tot woensdag 8 januari 16:00 uur. Het MS Rotterdam begint dan aan een lange Azië reis naar Singapore om pas terug te komen in Rotterdam op 10 mei 2014. Voor een impressie van de Singapore reis van 2013, bekijk de volgende mooie video van Fred Claessen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger