Cruisereiziger
Bestemmingen

Norwegian Epic het hele jaar 2015 in Europa

Norwegian Epic

De Norwegian Epic, e e n van de grootste cruiseschepen in de vloot van Norwegian Cruise Line, zal vanaf april 2015 het gehele jaar gaan varen in Europa. Dat heeft Kevin Sheehan, CEO van NCL, zondag tijdens een persconferentie aan boord van het nieuwe cruiseschip de Norwegian Getaway bekendgemaakt. Op dit moment verblijft de Norwegian Epic al tijdens de zomer in de Middellandse Zee om vervolgens in de winter haar cruises te maken in de Caribbean vanuit Miami. NCL is tot dit besluit gekomen vanwege de enorme populariteit van de Norwegian Epic in Europa. In 2015 zal het haar thuishaven krijgen in Barcelona. Er is nog niet bekendgemaakt welke routes het schip zal varen. Naar alle waarschijnlijkheid zal hier medio maart meer informatie over naar buiten worden gebracht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)