Norwegian Epic het hele jaar 2015 in Europa

Norwegian Epic

De Norwegian Epic, e e n van de grootste cruiseschepen in de vloot van Norwegian Cruise Line, zal vanaf april 2015 het gehele jaar gaan varen in Europa. Dat heeft Kevin Sheehan, CEO van NCL, zondag tijdens een persconferentie aan boord van het nieuwe cruiseschip de Norwegian Getaway bekendgemaakt. Op dit moment verblijft de Norwegian Epic al tijdens de zomer in de Middellandse Zee om vervolgens in de winter haar cruises te maken in de Caribbean vanuit Miami. NCL is tot dit besluit gekomen vanwege de enorme populariteit van de Norwegian Epic in Europa. In 2015 zal het haar thuishaven krijgen in Barcelona. Er is nog niet bekendgemaakt welke routes het schip zal varen. Naar alle waarschijnlijkheid zal hier medio maart meer informatie over naar buiten worden gebracht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.