‘Zeetours Excursie Collectie ’, een verrassend nieuw initiatief

Zeetours Cruises komt met een passend antwoord op de sterk groeiende vraag naar verrassende excursie belevingen tijdens de cruisevakantie.

Inspirerende excursies tijdens een cruisevakantie zijn voor zeer veel cruisevakantiegangers net zo belangrijk als de beleving aan boord van het cruiseschip zelf, zo blijkt uit onderzoek.  De rederijen bieden een breed standaard excursie aanbod, maar een persoonlijke, exclusieve ervaring op de bestemming zit veelal niet in het aanbod. Hierdoor gaan cruisevakantiegangers in toenemende mate op eigen gelegenheid van boord en vallen dan vaak in handen van lokale ‘beunhazen’.

Met de unieke, vandaag gelanceerde, eigen ‘Zeetours Excursie Collectie’, biedt Zeetours Cruises een veertigtal verrassende en bijzondere excursiebelevingen op zo’n twintig populaire Europese cruisebestemmingen. Dit aantal wordt verder uitgebreid met excursies in vele, door Zeetours Cruises aangeboden, wereldwijde bestemmingen.

Zeetours Cruises is hiervoor een exclusieve samenwerking aangegaan met dé groeps- en incentive reizen specialist, ook onderdeel van De Reisspecialisten Groep, GI Travel Rotterdam. De excursie collectie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de buitenlandse specialistische agenten van GI Travel.

“Het is niet onze bedoeling om met de rederijen te concurreren met excursies. Wij willen juist een waardevolle cruisevakantiebeleving toevoegen voor het groeiend aantal Nederlandse cruisereizigers”, aldus Marcel von Rotz, directeur van Zeetours Cruises in Rotterdam.

De ‘Zeetours Excursie Collectie’ wordt aangeboden in een brede range aan prijsklassen, vanaf €50 per persoon. Diverse excursies worden met Nederlandstalige begeleiding uitgevoerd, per touringcar of minivan. Enkele voorbeelden van het eigen Zeetours Cruises excursie aanbod: Een ‘Michelin’ Tapas tour door Malaga, een tocht per elektrische fiets door heuvelachtig Lissabon, fotografie lessen in Barcelona, kookles in een taverne in Athene, een segway tour door Kopenhagen en kajakken door de baai van Tallinn. Dit alles uiteraard zonder de highlights van een stad over te slaan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)