Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

1 op de 5 bezoekers Vakantiebeurs toonden belangstelling in cruisen

Het Vaarplein

Het ‘Vaar’-plein met voornamelijk cruise-exposanten op de Vakantiebeurs, die de afgelopen week plaatsvond in de Jaarbeurs in Utrecht, trok de belangstelling van 1 op de 5 bezoekers. Dat meldt de organisatie maandag in een persbericht. Met een totaal bezoekersaantal van 117.073, een stijging van 13% ten opzichte van vorig jaar, betekent dat 23.415 aanwezige vakantiegangers hun interesse toonden in cruisen.

Evaluatie van de Vakantiebeurs wees tevens de trend voor luxe uit voor het nieuwe jaar. Men wil daar dan ook voor betalen. Gevraagd naar het bestedingsniveau voor de komende vakanties gaven de bezoekers aan gemiddeld per persoon per jaar bijna 3.300 euro aan vakanties te zullen besteden. Dit is 3 keer zo veel als de ruim 1.100 euro die de gemiddelde Nederlander afgelopen jaar aan vakantie heeft uitgegeven.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger