Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenThemacruise

Met AIDAbella naar het Eurovisie Song Festival

AIDAbella

Op 10 mei 2014 vindt in Kopenhagen de finale plaats van het Eurovisie Song Festival. Cruiseschip AIDAbella van Aida Cruises zorgt ervoor dat je in de stad bent wanneer het spektakel wordt gehouden. De AIDAbella vaart van 9 tot en met 13 mei van Warnemunde naar Kopenhagen, waar ze van 10 en 11 mei vastlegt aan de kade nabij de concerthal. In de stad Kopenhagen worden talrijke evenementen georganiseerd zoals het Eurovision Village. Daar zijn feesten en andere leuke festiviteiten gedurende het Eurovisie Song Festival.

Aan boord van de AIDabella worden tijdens de cruise professionele zang workshops gehouden, een echte karaoke avond, de live-uitzending van het festival in het Theatrium en een afterparty.

Daarna vaart de AIDAbella door naar Gothenborg, op 11 en 12 mei, waarna het schip op 13 mei terugkeert naar Warnemunde.

De korte cruise kost (vanaf) 645 euro per persoon. Ook passagiers die tickets hebben voor de finale-avond in Kopenhagen, kunnen meevaren met deze korte cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger