Cruisereiziger
Shows

Concerten bekende artiesten op Carnival-schepen

Carnival Cruise Lines heeft donderdag een nieuw entertainmentprogramma gelanceerd. Op de cruiseschepen van de Amerikaanse cruisemaatschappij zullen dit jaar 49 concerten van 15 bekende artiesten worden gehouden. De live-optredens zullen plaatsvinden in de theaters van 8 cruiseschepen als ze aangemeerd liggen in 3 havens Cozumel, Nassau en Catalina Island (Californie). Kaarten voor deze unieke concerten kosten 20 tot 40 dollar per stuk. Daarnaast zullen er een beperkt aantal VIP-tickets in de verkoop gaan voor 100 tot 150 dollar. Je hebt dan een meet & greet met de artiest, een fotomoment, kaarten op de eerste rij en een concertpas als souvenir. Het eerste concert zal in april worden gehouden aan boord van de Carnival Fantasy.

De kaarten zijn verkrijgbaar via het online reserveringssysteem van Carnival en aan boord op basis van beschikbaarheid. Tot de artiesten die hun opwachting maken behoren o.a. Chicago, Foreigner, Gavin DeGraw, Jennifer Hudson, Jewel, Kansas, LeAnn Rimes en Olivia Newton-John. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de data van de concerten. Als onderdeel van het nieuwe Carnival Live programma zal ook de reguliere muzikale entertainment aan boord worden aangepast met een grotere diversiteit en meer interactie met de passagiers. De nieuwe bands zijn reeds actief op 9 Carnival-schepen. Tegen het einde van het jaar zullen de aanpassingen in de gehele vloot zijn doorgevoerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger