Cruisereiziger
DoopMaidentrip

Video: Norwegian Getaway aangekomen in New York

De Norwegian Getaway is zondagmiddag aangekomen in een koud maar zonnig New York. Het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line vertrok tien dagen geleden vanuit Southampton voor een transatlantische cruise naar de Verenigde Staten. In New York zal de Norwegian Getaway begin februari enkele dagen fungeren als Bud Light-hotel met het oog op de Superbowl XLVIII. Het grootste sportevenement in de Verenigde Staten vindt op 2 februari in het Metlife Stadion in New Jersey plaats. Na de Superbowl vertrekt de Norwegian Getaway naar Miami, waar het vanaf 8 februari wekelijkse cruises zal gaan maken naar  het Oostelijk gedeelte van de Caribbean. 1 dag eerder vindt de doop plaats.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!