Cruisereiziger
Gewonnen prijzenReisbureau

Zeetours Cruises wint voor de 25e keer de reisveer

Nooit eerder werd een Nederlandse reisorganisatie, zonder onderbreking, zo vaak beloond met de reisveer, dé onderscheiding als beste specialist in haar vakgebied.

Zeetours Cruises heeft tijdens de vakantiebeurs in Utrecht voor de 25e keer op rij de prestigieuze ‘reisveer’ voor beste cruiseaanbieder gewonnen. Een ongeëvenaarde prestatie want geen enkele reisorganisatie won een reisveer vanaf de start van de reisveren verkiezing zonder onderbreking.

Uit recent onderzoek blijkt dat de klanten van Zeetours Cruises de service, de specialistische kennis, het uitgebalanceerde aanbod van comfort tot luxe, de website en de brochure, zeer hoog waarderen.

“Wij zijn zeer vereerd met deze ‘zilveren’ onderscheiding. Om dit met onze klanten te vieren start Zeetours Cruises met een 25 weken durende actie met aantrekkelijke cruise gerelateerde prijzen” zegt Marcel von Rotz, directeur van Zeetours Cruises.

(Persbericht Zeetours)

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger