Compagnie du Ponant maakt meer details Le Lyrial bekend

Compagnie du Ponant heeft meer details bekendgemaakt van haar nieuwste cruiseschip dat momenteel wordt gebouwd door Fincantieri in Italië. Het vijfde schip van de Franse rederij, genaamd Le Lyrial, krijgt grotere suites. Het komt daarmee tegemoet aan de wens van veel van haar klanten. De passagierscapaciteit daalt daardoor. Er zullen 122 hutten beschikbaar zijn. Dat zijn er 10 minder dan haar zusterschepen Le Soleal, L’Austral en Le Boreal. Op Le Lyrial is er plaats voor 244 passagiers ten opzichte van 264 passagiers op de andere schepen. Dek 6 zal hiervoor een volledig nieuw design krijgen. De inaugurele cruise voor Le Lyrial staat gepland in april 2015. Het zal vervolgens het hele zomerseizoen cruises gaan maken in de Middellandse Zee. Daarna vertrekt het naar Antarctica.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.