Cruisereiziger
BestemmingenSport

Eerste cruiseschip aangekomen in Sotsji voor Olympische Spelen

Thomson Spirit

Volgende week vrijdag 7 februari 2014 beginnen in Sotsji de XXIIe Olympische Winterspelen. Speciaal voor dit grootse sportevenement in Rusland zijn er 4 cruiseschepen en 4 veerboten gecharterd door Rosmorport, de Russische havenautoriteit. Zij zullen 17 dagen fungeren als drijvend hotel om 60.000 toeschouwers en vrijwilligers te huisvesten. Het gaat om de Norwegian Jade, Grand Holiday, Louis Olympia, Snav Toscana, Princess Maria, Princess Anastasia en Thomson Spirit. Eerstgenoemd cruiseschip wordt o.a. door Corendon aangeboden als accommodatie voor Oranje-fans. Inmiddels is het eerste cruiseschip, de Thomson Spirit, gearriveerd in de haven van Sotsji aan de Zwarte Zee. De andere drie zijn nog onderweg.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Eerste cruiseschip aangekomen in Sotsji voor Olympische Spelen

  • De Norwegian Jade is vanmorgen ook aangekomen.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger