Cruisereiziger
BestemmingenDoopNieuwe cruiseschepenUncategorized

Vikingschepen worden verscheept naar Avignon

Doop in Amsterdam

Volgens het havenbedrijf Rotterdam worden dit weekend in het Rotterdamse Calandkanaal een aantal splinternieuwe Viking riviercruiseschepen ingeladen om naar Zuid-Frankrijk te worden gevaren. Het schip Osprey neemt de schepen mee die in Frankrijk gaan varen. Ze zijn voorzien van houten betimmering om ze bescherming tegen het zoute water te bieden.

Eerder meldde Cruisereiziger dat liefst 14 schepen in een keer gedoopt zullen gaan worden op 17/18 maart 2014 in de Franse stad Avignon. Waarschijnlijk zullen niet alle 14 schepen fysiek in Frankrijk aanwezig zijn bij de doop. Via een satellietverbinding worden deze bij de ceremonie betrokken. Nog nooit werden er door een riviercruisemaatschappij tegelijkertijd zoveel schepen geïntroduceerd.Van de 14 nieuwe schepen zullen de Viking Buri, Viking Heimdal en Viking Hermod in deze Franse regio gaan varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)